Microblading

gezichtsbehandeling

Microblading voor mooie wenkbrauwen

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Microblading geeft ons de mogelijkheid om een HYPER-REALISTISCHE wenkbrauw te creëren of stukjes op te vullen die ontbreken. We tekenen elk haartje individueel met een microblade-pen. Dit is een manuele pen, die 18 filter dunne nano-naalden bevat. We kiezen de juiste kleur pigment, die het beste bij uw haartjes en ondertoon passen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting voor het natuurlijkste resultaat.

Alle behandelingen microblading

We creëren HYPER-REALISTISCHE wenkbrauwen of vullen stukjes op die ontbreken.

BehandelingOmschrijvingPrijs
Permanente make-up (semi-permanente microblading) 1 behandeling (inclusief nabehandeling na 4-6 weken).
(totale duur van de 1e behandeling ca. 2 uur. Het betreft de intake/overleg/tekenen en kleur bepalen).
€ 275,00

Waarom microblading?

Je bent het beu om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen. Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten. Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt voor het meest natuurlijke effect. Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur, de juiste vorm en de juiste haargroeirichting. Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Duurzaamheid van microblading

De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zon, cosmetische behandelingen enz.) Het resultaat blijft tot 1,5 jaar. 4-6 weken na de eerste behandeling wordt een Touch-up uitgevoerd. Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

Microblading-voorbehandeling3
Microblading-nabehandeling4

De procedure en veiligheid

We bespreken eerst met u, uw wensen en evalueren de conditie van de eigen wenkbrauwen. Daarna worden de wenkbrauwen geshaped net zolang tot u helemaal tevreden bent. We bepalen samen de kleur die het best bij eigen haarkleur en huidskleur past. De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen enkele uren. De behandeling duurt in zijn geheel tot 2 uur. Voor de behandeling gebruiken we enkel EU-gecertificeerde pigmenten. Voor iedere behandeling wordt een nieuwe microblade-pen gebruikt. De procedure wordt volledig uitgevoerd volgens de Hygiene richtlijnen. Contra indicaties, precare en aftercare zijn hetzelfde als die van permanente make up.

4 weken na de eerste microblading behandeling
tweede en laatste behandeling
resultaat

Boek je behandeling

Bel of mail gerust voor een afspraak of voor een verkennend beauty-advies, toegesneden op wat jou mooi maakt als mens.