Make-up

gezichtsbehandeling

De meest zorgzame make-up expert in Deventer en wijde omtrek

De make-up expertise van Ellen’s Esthetiek in Deventer begint bij het feit dat make-up veel meer is dan een kwestie van decoratie. Met make-up proberen iedere dag miljoenen vrouwen over de hele wereld hun eigen unieke schoonheid te accentueren. Toch is het voor heel veel mensen niet gemakkelijk om make-up echt goed uit te kiezen en aan te brengen. Een make-up sessie bij een ervaren schoonheidsspecialiste kan daar verandering in brengen. Of u er nu op uw allermooist uit wilt zien voor een bijzondere gelegenheid, of graag wilt ervaren hoe een expert omgaat met uw unieke make-up stijl, bij Ellen’s Esthetiek in Deventer Colmschate wacht een wereld aan professionele make-up ervaring en advies op het moment waarop u uw gezicht laat zien!

Alle behandelingen voor het gezicht

De meest complete gezichtsbehandeling in Deventer en wijde omtrek, helemaal gericht op jouw persoonlijke schoonheid.

BehandelingOmschrijvingPrijs
Reinigende behandelingReiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen. Zuiverend masker, verzorgende dag/nachtcreme.€ 35,00
Complete gezichtsbehandeling
Reiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen epileren, massage, masker, eventueel lichte make-up.€ 47,50
Luxe behandeling
Zoals complete behandeling, maar met ampul.
€ 57,50
Anti-acne behandelingBehandeling en producten specifiek afgestemd op acne (eventueel vergoed door zorgverzekeraar). Prijs per behandeling. Ook beschikbaar in kuurvorm.€ 35,50
Dag- en avond make-up
€ 20,00
Dag- en avond make-up met ampul€ 25,00
Bruidsmake-up€ 85,00
WimperpermanentIncl. verven
Zonder verven
€ 40,00
€ 35,00

Dag make-up, avond make-up en glamour make-up voor elke speciale gelegenheid

Voor speciale gelegenheden waar een geraffineerde dag make-up of puntgaaf verzorgde avond make-up het verschil maakt dat u zoekt sta ik als schoonheidsexpert altijd voor u klaar. Met een afspraak net voor het moment suprême weet u zeker dat u een stralend middelpunt bent op uw gala, diner, bruiloft, of business presentatie. Neem daarom ruim van tevoren contact met me op, zodat u vooraf al weet dat u zich om uw make-up geen enkele zorgen hoeft te maken.

Professionele make-up: trakteren en investeren tegelijk

Als u zoals heel veel vrouwen gelooft in een fantastisch gevoel door een stralende look, dan is een professionele make-up sessie bij Ellen’s Esthetiek niet alleen een traktatie, maar ook een investering in uzelf. Natuurlijk is het heerlijk om rond te lopen met de zekerheid van een perfect verzorgde uitstraling, maar tegelijk ziet u van heel dichtbij hoe een professional uw unieke eigenschappen zo mooi mogelijk voor de dag laat komen. Stel daarom tijdens uw schoonheidssalon make-up behandeling vooral alle vragen die u heeft, want al die tips en tricks van een vakexpert neemt u natuurlijk gewoon mee in uw eigen beauty repertoire!

Boek je behandeling

Bel of mail gerust voor een afspraak of voor een verkennend beauty-advies, toegesneden op wat jou mooi maakt als mens.